Direktlänk till inlägg 22 juni 2008
6-8 port.
2 dl socker
3 ägg
200g philadelphiaost
3dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
10 digestivekex
Dela äggen, vispa socker och äggulor pösigt. Rör i vanlijsockret.
Blanda i philadelphiaosten.
Vispa grädden i en egen bunke och rör ihop det med det andra.
Vispa äggvitorna HÅRT i en egen bunka och blanda ihop med det andra.
Krossa kexen och lägg hälften i en bunka med avtagbar kant (går iofs även med fast kant) häll på smeten och lägg resten av kexen som ett täcka ovanpå.
Ställ i frysen 7-8 timmar.
Tag ut kakan ur frysen 15-30 min innan servering.
Här är min cheesecake, plastad i frysen. Den har just fått godkänt av min sambo!

De senaste dagarna har jag känt att jag balanserar lite grann när det gäller mitt humör.Jag kämpar fortfarande mycket med mig själv. Framförallt den där lilla detaljen att en åsikt om någon som jag har gjort faktiskt inte speglar vad personen som utt...
| Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | |||
| 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | |||
30 |
|||||||||
| |||||||||