Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 9 juli 2010

Av Kastrullhäxan - 9 juli 2010 21:27

Idag har min fot sagt ifrån på riktigt. Den är inte alls glad på mig   Tusan också!

Så nu får jag försöka håll amig i stillhet och vila. Fråga mig inte hur det ska gå till, jag har ju en häst att sköta om.

Han har förresten fått nya skor idag, och sulor fram igen. Verkade helt ok vad jag förstod.


Själv är jag gräsänka. Sabon har dragit iväg på en Ålandskryssning med polarna... I onsdags var han nere på stan och drack öl och igår var han och körde hö och drack öl. Det känns som det kommer bli en hel del öl under denna semestern. Nåja, bara han är glad och nöjd så...


Jag hra inte haft ork till någonting efter jobbet idag. Har varit och tittat till hästen (eller hästarna, jag ser ju efter Diva lite grann också) och matat Lollos djur. Hennes råttor är riktigt nyfikna av sig. Om jag orkar någon gång så kan jag lägga upp lite bilder på dem. Igår var de visserligen framme, men någon misstänksamma emot mig, idag tror jag att varenda hona var framme och klättrade på gallret och ville kolla in vem jag var. Och en av hanarna var verkligen framme. Deras bur är lite mindre och man måste liksom in med handen hos dem, så då passade han på att nosa på mig.

De är ju rätt söta, det ska jag erkänna. Men jag är ju så förbaskat klumpig och är rädd att skrämma dem så de bits eller nåt.


Nej, det här inlägget blev inte alls vad jag hade tänkt, det är bättre att jag avslutar och kryper i säng. Jag är så trött. I morgon ska Allram sättas för skaklar igen också.

Ha det fint!

/kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards