Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 11 september 2009

Av Kastrullhäxan - 11 september 2009 23:48

 

Jag börjar fundera på mitt försäkringsbolag. Och jag börjar känna mig en aning irriterad också.


Båda mina katter är ju försäkrade i samma bolag. Pyret försäkrade jag själv efter att ha öronmärkt honom. DÅ hörde en från bolaget av sig till mig och jag tog en veterinärvård på honom.

Lumi var försäkrad av sin förra ägare och jag bad då att få ta över hennes försäkring, vilket försäkringsbolaget sa var ok. Jag pratade med dem på telefon och Lumi hade en bättre försäkring än Pyret och jag passade då på att uppgradera Pyrets försäkring.

När papprena kom hem fick jag se att det skiljer lite i försäkringarna ändå, Lumi har bla tandvård -något som Pyret inte har i sin försäkring. Jag tänkte inte särskilt på det, det skiljer två år mellan katterna och avtalet i försäkringarna kan ha sett olika ut när de tecknades.


Hur som haver, nu hörde Lumis förra ägare av sig. Och tydligen är Lumi fortfarande förskrad i hennes namn, detta trots att jag bett om att få ta över hennes försäkring, och fått hem papper om det!

Det är 2a gången som detta försäkringsbolag gör fel.

Första gången var när Pyret varit i slgsml och vi fick köra honom till veterinär och sätta dränage. Allt detta på dubbel jourtid. Detta tog jag givetvis vis försäkringen och vi behövde bara betala ungefär halva summan av vad det kostat annars.

Vad försäkringsbolaget tänkte vet jag dock inte, de skickar papprena i min mammas namn, och skriver hennes (Pyrets lillebrors) katts försäkringsnummer. Tror ni mamma blev paff över att få hem en massa såna papper???

Pengarna kom dock in på mitt konto.

I det fallet tror jag att de gått efter mitt efternamn, och inte mitt personnummer. Jag har ju ett ovanligt efternamn och mamma och jag har väldigt lika förnamn. Men det är SÅ KLANTIGT av dem!


Ärligt talat så har jag funderingar på att ringa upp dem och ifrågasätta hur de behandlar sina kunder. I fallet emd Pyret så har mamma kvar alla papper, men försäkringsbolaget lovade henne i telefon att skicka nya papper till mig -något som inte skett!

Jag tänker inte vara otrevlig, bara fråga om jag som kund kan vara säker på att min katt faktiskt är försäkrad. Om jag fått hem försäkringsbrev och räkning så måste jag ju kunna lita på att det inte blir krångel den dag jag står hos veterinären med katten.


En sak är i alla fall säker. Blir de inte bot och bättring på detta försäkringsbolag så kommer jag att byta!

Av Kastrullhäxan - 11 september 2009 23:35

Såhär ser min bil ut i dagsläget.

Mobilbilder så ni får stå ut med kvaliteén. På första bilden är det skadan som blev. Det synd inte,men lite högre upp är det också ett märke.

   

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards