Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Direktlänk till inlägg 27 november 2009

Glad

Av Kastrullhäxan - 27 november 2009 22:50

Hmm... Idag ser min blogg lite konstig ut ser jag. Hoppas att den fungerar ändå. Jag måste ha gjort nåt med någon inställning.


Jag och min kära sambo har legat på soffan och tittat på Ice Age 3, rätt rolig film faktiskt. Tidvis har även Pyret varit hos oss och kelat lite.


Dagen har varit lite upp och ner. Släppte ut hästarna och sen ringde jobbet och ville att jag skulle komma. Jag fick sova någon timma innan det var dags att studsa i käderna igen. Det var mkt att göra, och jag hade 120% i merförsäljning. Det är inte alls särskilt dåligt för att vara under en lunch. Tvärtom, det är riktigt bra! Men folk var som galna och köpte allt möjligt, kanon tyckte jag! Jag gillar ju att merförsälja.


Sedan åkte jag till stallet och bytte om där, KAAALLT! E var så gullig så hon fixade mockning och vatten och jag fick ordna med höpåsarna. Det blev en skrittur barbacka på Jum-Jum. Jag försökte jobba honom lite, men han vill inte riktigt ta stöd på vänster tygel utan går emot. Det handlar nog både om hans styrka och min ridning.

I morgon har vi både Jum-Jum och Limus till förfogande. Vi får se vad kära sambon tycker. Vill han rida Jum-Jum får jag väl leka travkusk och köra Limus.



Hur jag ska hinna med allt i morgon har jag inte en aning om, jag vågar inte ens tänka på det riktigt. Det ska göras allt från att handlas, ridning och det som rör hästarna, äta mat och noppa ögonbrynen. Jag ska också hinna göra mig i ordning inför festen som börjar kl 18. Sambon vill gärna sova en stund i morgon bitti okså... Ge mig några timmar extra!


Nu ska jag berätta något positivt. Jag har ju inte jobbat så många timmar, eftersom jag hade lite grejer inplanerade (jag måste ju tex hinna se om hästapållen så att han inte svälter eller sover i sin egen skit) men de timmar jag var där var det en hel del att göra. Så är det på mitt jobb ibland.

Jag åkte dit och gjorde mitt bästa, som jag alltid gör. Och det känns ibland som om man klättrar lite grann på varandra, men det är bara att be om ursäkt och fortsätta jobba. Inga sura miner mellan oss inte!

Och nu hade jag fått på min facebook:

"Vet du en sak Lillan? Du är förmodligen den gulligaste och snällaste människan jag vet! Du gör mig alltid så glad! Tack för idag!"


En arbetskamrat som skrivit det till mig. Så himla gulligt!

Jag är bara mig själv och ändå verkar folk tycka om mig och det känns så HIMLA BRA! Jag blir nästan rörd till tårar!

Så söta arbetskamrater jag har!



Nu är det dags att peta på sambon där han sover i soffan och se om det går att få med honom in i sovrummet. Vi bägge behöver några timmars god sömn infö morgondagen.

JagJumme  

Sov sött allihop!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kastrullhäxan - 5 april 2014 22:14

I morse väckte sambon mig 04.30.Sådana mornar undrar man varför man har häst egentligen...Men jag lyckades ta mig ur sängen, krypa i kläderna och få en smörgås i magen.Sambon fixade Julie (gissa om hon var trött!) och 05.20 hämtade vi upp C för vidar...

Av Kastrullhäxan - 4 april 2014 21:33

De senaste dagarna har jag känt att jag balanserar lite grann när det gäller mitt humör.Jag kämpar fortfarande mycket med mig själv. Framförallt den där lilla detaljen att en åsikt om någon som jag har gjort faktiskt inte speglar vad personen som utt...

Av Kastrullhäxan - 3 april 2014 20:36


      En hund som jag hade hand om och som jag saknar otroligt mycket.Även om  hon hade sina sämre sidor så vet jag att jag aldrig får en sån hund igen.Lisa Katinka Johansson.Jag saknar dig hjärtat.  /Kastrullhäxan ...

Av Kastrullhäxan - 2 april 2014 19:53


För bara en liten stund sedan kom jag på att det är 5 år sedan jag var till Fjugesta och hämtade Jum-Jum.Då visste jag fortfarande inte att han en dag skulle bli min alldeles egna eller att vi skulle starta ett SM tillsammans, eller att jag skulle ly...

Av Kastrullhäxan - 2 april 2014 19:41


Eftersom Vickan var här nyligen så fick jag rota ordentligt i arkivet för att hitta en bild på mig OCH en vän.Jag har en förmåga att bara hamna på bild när jag sitter till häst av någon anledning. Jag hittade i alla fall denna:   En bild som är sna...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards