Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 24 mars 2011

Av Kastrullhäxan - 24 mars 2011 16:14

Igår efter jobbet hade jag samtalsmöte med beteendevetaren.

Nu är det så att jag tänker inte gå in djupare på vad vi pratar om, men jag kan säga såhär: Fy tusan vad mkt bättre jag mår än för 6 månader sen! Eller bara i jämnförelse med hur jag mådde när jag blev sjukskriven.


Jag kom hem ungefär en timma senare än vanligt, käkade lite och plockade ihop det jag skulle ha med mig för kvällen. Sedan var det bara att åka förbi bankomaten och ta ut pengar och åka vidare till stallet. Jag hann klart där precis innan det var dags att åka till Sandviken för att gå på en föreläsning om FÅNG.

Salen var PROPPFULL! Och föreläsningen var otroligt intressant och blev väldigt långdragen då vi hade en massa frågor och Ove Wattle (som föreläste) hade grymt mycket information och fakta att dela med sig av. Han hade också väldigt många bilder av väldigt fin kvalite. De hade tex sprutat in kontrastvätska och röngtat ett hästben. På det viset kunde man se alla artärer i benet och hoven. Det var som ett enda stort nätverk!


Jag skulle kunna svamla på om detta i all evighet. Jag skrev så pennan glödde och fick ihop ett par papper med anteckningar. Det var en bra föreläsning även om en del saker var ganska krångliga.


Hur som helst. 22.30 var vi tillbaka i stallet och då stod Jum-Jum i grinden -övertygad om att jag glömt honom! (Att han hade sällskap ute var visst en klen tröst). Ni kan ju gissa när jag somnade?

Sen ringde klockan 4.30 i morse, och då var det en vääääälidgt trött Lillan som tryckte på Znoose.

Sambon såg till att jag kom ur sängen och fick i mig frukost innan jag åkte till jobbet. Väl där hinner jag nätt och jämnt in och börjar byta knappar i min kockrock när min mobil ringer. Den ena kollegan är hemma med sjukt barn och den andra har semester. Jag får en snabb uppdatering över telefon och sedan är det bara att gå och leta efter alla saker. Mycket var förberett och klart så det var bara att sätta i leveranskylen.

Det har i alla fall gått jättebra! Jag har fått hjälp och stöttning, jag har känt mig glad och nöjd och det har flutit på idag.

Men jag fick göra mertid. Det är ingen katastrof egentligen, men jag är ganska trött i vanliga fall så ni kan gissa vad jag är nu!


Nu ska jag vila lite och ikväll ska jag åka och pussa på hästen.


Ha det så fint!

/Kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards