Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 4 april 2012

Av Kastrullhäxan - 4 april 2012 12:15

Såg just en liten blänkare om en tjej som ville göra lite reklam för sin blogg.


"Läs om min kamp emot ett sundare och friskare liv"

Tja... Om man vill kämpa EMOT det så finns det nog fler råd och tips än om man faktiskt kämpar FÖR det.


Ibland är man lte för snabb med formuleringarna i huvudet, och ibland för snabb på tangenterna.


Här hemma pågår rensning bland saker och grejer. Jag har städat ur bägge garderoberna (så gott som helt) i gästrummet, skåpet i gästrummet och har nu även krupit på golvet och kollat vad som fanns under sängen. Det är ett äventyr att vara på golvet när man har magen i vägen kan jag säga. Tur att ingen ser en!


Det har också plockats en hel del i klädkammaren. Det blev stor skillnad där inne, men om man vill anstränga sig lite till så går det givetvis. Jag har svårt att rensa bland mina kläder då jag inte vet vilka saker som kommer passa efter graviditeten. Köksskåpen har fått sig en genomgång och det visade sig att vi hade massor av lock utan tillhörande byttor. Det där fattar jag inte. Äter köksskåpn tomma glassförpackningar eller?

Jag vet att svärmor ibland är hit och tigger förpackningar, men hon brukar ju även få locken med. Så varför blir det en massa lock kvar?


Hittills har jag i alla fall lyckats plocka ihop åtminstone en påse med grejer som ska till Röda Korset, samt en påse som ska till renhållningscentralen eller återvinningen eller vad ni nu kallar det.


För övrigt har jag en fåtölj som jag inte vet var jag ska göra av. Är någon intresserad så är det bara att komma hit och hämta den. Äldre modell som är använd men fullt brukbar. INGA hål i tyget eller liknande.


Igår sysselsatte jag några timmar med att laga en lädergrimma. Det tar sin tid men bra blev det och nu kan Mulle åka transport i sin lädergrimma utan att behöva skämmas. Tur att man är lite händig i alla fall. fast jag har inget intresse av att sy. Det är roligt när det är klart men i övrigt känns det bara trist, tråkigt och grått.


/kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards