Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av Kastrullhäxan - 8 augusti 2009 00:46

Jag är dålig att uppdatera, jag vet!!!


 Hur som helst... Nämnde jag någon gång att jag hamnat på akuten pga magsmärtor?

Det är ungefär 3 månader sen och efter det tog jag kontakt med sjukvården och fick göra en gynekologisk undersökning där det konstaterades att jag hade ont på vänster sida vid tryck.


Jag fick remiss vidare för att se om det fanns cystor på äggstocken.

Det kändes så där lagom kul. Cystor brukar för det mesta vara helt ofarliga och inte vara till besvär, men sen finns det ju också cystor som är utav det mindre trevliga slaget.

Jag har försökt att bara lägga undan tankarna och låta vardagen gå vidare. Men visst har jag undrat hur det skulle kännas om jag skulle få ett besked om att jag aldrig kan få barn tex.?


Hur som helst, jag fick min remiss och var inne på sjukhuset i slutet av juli och gjorde ultraljud. Och ja, det fanns spår (vätska) av en brusten cysta vid vänster äggstock. Det syntes ingen mer cysta och allt annat såg normalt ut.

Men jag fick veta att det antagligen är den här cystan som gjort ont, för det gör tydligen väldigt ont när de spricker. Det som var kvar av den skulle min kropp ta reda på själv.

Jag kan ju säga, att när jag hamnade på akuten så kändes det som jag blev slaktad in i från.



Annars vet jag inte vad jag ska berätta.

Sambon har börjat joba igen. Och det är grymt tomt här hemma på dagarna. Jag får väl börja cykla upp till hästen med ryktlåda och morotspåse och borsta tills han glänser och lära honom små trick eller nåt.


Nu vet jag faktiskt  inte vad jag ska skriva mer. Det blev väl inget vettigt inlägg alls idag, men nu vet ni att jag lever i alla fall!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards