Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Direktlänk till inlägg 11 mars 2011

Äntligen fredag

Av Kastrullhäxan - 11 mars 2011 19:36

Idag är det ÄNTLIGEN fredag och jag har längtat efter helg egentligen hela dagen!


Just nnu sitter jag här och önskar att jag hade färg i skrivaren så att jag kunde pyssla lite mer.

Och så skriver jag en "önskelista" på saker som vi behöver införskaffa till "Mulle".

Stefan har av någon anledning börjat kalla honom "Mulle Meck" Jag har ingen aning om varför...

Men det blir kanske "Jum-Jum Skitdum" och "Mulle Meck är väck" en vacker dag! 


En del saker kommer Jum-Jum och Mulle att kunna dela på eftersom de har samma storlek (tex i täcken och ev även benskydd om det behövs någon gång) men det är lite annat smått och gott som vi behöver.

Jag har redan varit och köpt en täckhängare som vi ska sätta på väggen utanför boxen. Alltså inte på själva boxen utan på väggen ovanför mitt sadelskåp. (Det finns skaderisk med täckhängare utanför boxarna om hästarna när dem)


Jum-Jum kommer ju få flytta in i hörnboxen (tänkte göra det runt 1 april eller nåt sånt) och där ska jag skruva ner krubban och hänga in en mindre, och lägre ner på väggen. Ingen av dessa två hästar är ju några direkta jättar, och Jum-Jum kommer garanterat få problem om han ska äta ur krubban som den sitter nu.

Jag funderar också på att flytta krubban till ytterväggen istället för på boxens framsida. Det för att han ska få mer plats. Vi får se!

En vattenhink till boxen ska införskaffas. Jum-Jum slet ju sönder sin så jag har ingen extra.

Ja, lite såna där små saker är det som ska införskaffas.


Sen får vi se. Mulles ägare kommer att skicka med en hel del saker skulle jag tro (var ska jag få plats med allt???) och sedan får jag införskaffa saker allteftersom helt enkelt.

I allra värsta fall har jag ju en hel del goda vänner som ställer upp och lånar mig saker. Men i ärlighetens namn så tror jag inte att jag behöver bekymra mig det minsta!


Idag har jag i alla fall jobbat. Dessutom har jag haft en måndagsstrumpa och en fredagsstrumpa så då är det inte så konstigt att dagen blir knas.

Slutligen har jag varit till Ronja och suttit hårmodell så att hon skulle få chansen att göra sitt halvtidsprov till frisör.

Trött var jag och ganska idélös, men jag tyckte att Ronja fixade det bra. Som jag fattade så blev hon godkänd.


Bilder från helgen som var:

  Gimli   Jum-Jum      


Nej hör ni... Nu är det dags att slagga framför TVn en stund!


Trevlig helg!

/Kastrullhäxan  

Bonusbild på guldklimpen:  

KÄRLEK

 
 
Ingen bild

ewa öjerteg

13 mars 2011 17:20

jumme har samma frisyr som matte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kastrullhäxan - 5 april 2014 22:14

I morse väckte sambon mig 04.30.Sådana mornar undrar man varför man har häst egentligen...Men jag lyckades ta mig ur sängen, krypa i kläderna och få en smörgås i magen.Sambon fixade Julie (gissa om hon var trött!) och 05.20 hämtade vi upp C för vidar...

Av Kastrullhäxan - 4 april 2014 21:33

De senaste dagarna har jag känt att jag balanserar lite grann när det gäller mitt humör.Jag kämpar fortfarande mycket med mig själv. Framförallt den där lilla detaljen att en åsikt om någon som jag har gjort faktiskt inte speglar vad personen som utt...

Av Kastrullhäxan - 3 april 2014 20:36


      En hund som jag hade hand om och som jag saknar otroligt mycket.Även om  hon hade sina sämre sidor så vet jag att jag aldrig får en sån hund igen.Lisa Katinka Johansson.Jag saknar dig hjärtat.  /Kastrullhäxan ...

Av Kastrullhäxan - 2 april 2014 19:53


För bara en liten stund sedan kom jag på att det är 5 år sedan jag var till Fjugesta och hämtade Jum-Jum.Då visste jag fortfarande inte att han en dag skulle bli min alldeles egna eller att vi skulle starta ett SM tillsammans, eller att jag skulle ly...

Av Kastrullhäxan - 2 april 2014 19:41


Eftersom Vickan var här nyligen så fick jag rota ordentligt i arkivet för att hitta en bild på mig OCH en vän.Jag har en förmåga att bara hamna på bild när jag sitter till häst av någon anledning. Jag hittade i alla fall denna:   En bild som är sna...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards