Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 6 augusti 2011

Av Kastrullhäxan - 6 augusti 2011 13:22

Tack Yvonne för att vi får möjlighet att låna Mulle utav dig.

Han och Stefan verkar trivas jättebra ihop och det blir mindre och minre bråk för varje dag som går. Nog har Mulle sina åsikter alltid, men det verkar som om han börjar förstå att det inte är någon idé att trilskas för att få igenom dem.

  För varje dag som gå så ser jag de här två växa tillsammans, utvecklas och ha roligt -precis som vi hade tänkt från början.

Det syns att Stefan och Mulle trivs bra tillsammans och att de gillar samma saker. Stefan är aldrig rädd att släppa iväg Mulle på en snabbare galopp, och Mulle är helt med på att man ska sakta av efteråt utan att vara stark eller dumma sig på något sätt.


Om de ska hoppa två hinder som står på en raksträcka så manar Stefan på Mulle emllan hindren, och plockar sedan försiktigt in honom några galoppsprång innan nästa hinder så att Mulle både får sträcka på sig och ha roligt, men också möjlighet att trycka ifrån och vara stark i bakdelen i varje språng.

Och mot hindren bjuder Mulle alltid!

   

Efter varje ridpass streckar Stefan Mulle och det har gett resultat, han är redan mjukare och kangöra sina rörelser högre. Dessutom tycker han numera att det är himla skönt! När Stefan lyfter frambenen börjar Mulle vispa med mulen och vill klia tillbaka! Men än är det en bit kvar innan han är lika mjuk som Jum-Jum!


Hoppningen verkar vara bra för Mulle, dagen efter är han lösgjord som aldrig förr och pig och glad. Stefan har joggat med honom (i grimma och grimskaft) dagen efter träning och det är då en mycket glad och nöjd Mulle som hänger på och travar efter honom.

Han vet sin plats, ibland är det nästan så att Stefan tror att han tappat honom, för han drar aldrig i grimskaftet, stannar inte och försöker äta eller drar hemåt. Han travar glatt på efter Stefan med öronen framåt.


      Tack så jättemkt att vi får låna och förvalta den här hästen, möjlighet att utvecklas tillsammans och bara ha roligt ihop!

För Stefan är det här guld värt och Mulle har blivit en väldigt god vän till honom.


  Myluck ox

1997

Garanti ox - Bomarc ox

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards