Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 9 januari 2010

Av Kastrullhäxan - 9 januari 2010 12:21

Nu har jag bytt domännamn på bloggen. Det är liksom fortfarande samma domän egentligen men ja... Alla ni som använder mitt gamla domän ska komma hit ändå så det borde inte spela så stor roll.

För er som vill ha det nya namnet så är det kastrullhaxan.bloggplatsen.se.


Idag ska jag ut och titta till min kära pålle i kylan och ev gå på promenad med honom. Solen strålar från klarblå himel här, men det är rätt kallt. Såg att det dragit sig mot -16 nu, men det var -18 tidigare.


Tävlingen på GRS blev flyttad pga kylan. Nytt prel. datum är 28/3 och det ska, såvitt jag vet nu,  passa oss bra. Morgondagen får jag försöka ta till att övningsbacka mitt ekipage.  


I morgon har jag utsläpp i stallet. Tog ju på mig morgondagen för att jag trodde att vi skulle iväg o tävla. Vet inte om jag ska försöka lasta på morgonen ändå. Jum-Jum måste ju lära sig att det inte enbart är på eftermiddagarna som man kanske ska åka någonstans. Men det lär väl vara -25 grader ute i morgon så man förfryser väl. Och börjar han krångla så nja... Ska diskutera igenom idén med min sambo först.


Tändningslåset på 900an har tydligen gått sönder och det är väldigt trångt och krångligt att byta. Dessutom KALLT som tusan. Bilmekanikern ska ju kolla våran bil (jag kommer alltså bli fattig igen) så då ska jag rådfråga honom lite ang 900an.


Det händer en del grejer här i Gävle nu, tråkiga saker. Bla har det ju varit en del trafikolyckor, bla en dödsolycka. Sambon hamnade i kön som bildades bakom och blev stående i två timmar. Enligt honom var det inte fråga om något annat än en dödsolycka då de bägga inblandade fordonen var ganska illa tilltygade.

Mina varmaste tankar går till de inblandade och deras anhöriga i denna olycka  

Igår brann det i en lägenhet i bostadsområdet intill vårt. Där avled en äldre person. Många varma tankar även i det fallet.


Till sist måste jag bara rapportera om att jag hittade en smiley som pssar in på min bloggtitel!

Ha det fint!

MVH Kastrullhaxan  

 


0_o

Av Kastrullhäxan - 9 januari 2010 12:02

swichssss    roooownnn swuuuuus  rooooownnn  chuuuuussss roooownn...

Ja, mina grannar dammsuger!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards