Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Kastrullhäxan - 3 juni 2010 08:51

Räcker det inte att jag bloggar en dag i veckan?

Hur som haver, jag kastar in ett inlägg nu innan jag ska dra till jobbet. Sista dagen som jag jobbar sent, i morgon är det ju fredag och då börjar jag redan 6.30 Så det gäller att komma i säng ikväll!


Stefan har varit och hopptävlat. Korkat nog så har jag inte laddat upp några bilder här på bloggen, får väl göra det vid ett annat tillfälle.

Det gick i alla fall bra. Hade två rivningar i vardera klass (50 och 60 cm) men inte ett enda stopp. Dessutom tyckte Stefan att Jum-Jum lyssnade riktigt bra på honom och det känns ju verkligen kanon!

Här finns i alla fall en film från 60 cm-klassen:


Jum-Jum har fyllt år, 10 blev han den här gången och det firades givetvis med morötter. Så nu är han helt hopplös ett tag framöver. Jag måste lära mig att inte stoppa till honom en massa godis ur handen, för han blir så bufflig och tiggig.


     

Såhär mysig var i alla fall hans födelsedag, strålande solsken!


En annan som jag hittade på samma dag, ute i Jum-Jums hage, var Bill, en av stallkatterna. Han brukar visst upphålla sig en del hos grannen, men han kom glatt fram till mig och kelade lite. Han ha för övrigt en bror också, som heter Bull (såklart) och när man inte är van så är det lite trixigt att se skillnad på dem.

   

Det här är i alla fall Bill.



Igår kom det en ny pålla till stallet. Diva heter hon och det är min komois som äger henne. Jag har längtat så efter dem, fast de kommer få spunk på mig och Jum-Jum som är såååå långsamma! Haha! Nåja, jag har inga bilder från igår, men när vi släppte henne i hagen (hon går ensam än så länge) så nosade hon lite på Nova och de pep lite åt varann (och Jum-Jum stod i sin hage och hummade lite förtvivlat för han ville också vara med!) och sedan sprang Diva ett varv i sin hage och Jum-Jum travade efter sitt staket och visade upp sig på bästa fjording-manér och sedan var det lugnt.


Nej... Nu måste jag sluta. Jag ska komma ihåg att ta med mig stallskorna till bilen bara. Mina foppatpfflor blev ju kvar där nere igår kväll.

För övrigt har det gått hål i mina stallskor   Mina bästa stallskor! Det är ta mig tusan nästan landssorg över detta! Jag har ägt dem sedan 2001 och ni må tro att de är hårt slitna. Men nu är de alltså trasiga.    

Jag får helt enkelt börja se mig efter ett par nya...


/Kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards