Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 18 juni 2010

Av Kastrullhäxan - 18 juni 2010 17:24

Nu när jag loggade in så såg jag att jag hade fått en kommentar. Jag brukar ju inte lufta dem här på bloggen offentligt (fast alla kan ju läsa dem om de bara vill) men den här känner jag att jag vill göra offentlig:


Heeej! Brukar kolla i din blogg men jag har varit dålig på att kommentera...
Jag försöker hänga med i alla "häst-termer" men det är inte lätt för en amatör som jag! Försöker minnas det du lärde mig när vi var ute och promenerade Jum-Jum och Sunny =)
Saknar att rida faktiskt, jag hoppas jag kan få fler lektioner av Gerds kusin, hon som har en hästgård.. Då kanske kan kan förstå mer av det du skriver om =)
*kram*


Jag saknar dig också. Och jag kommer adlrig att glömma när Sunny tyckte att du inte höll i ordentligt utan tog ett eget beslut och galopperade iväg öer Backagädet. Uppepå satt du i fosterställning och skrek som en liten kattunge.  Förlåt att jag skrattar, men minnet är ganska kul, även om jag förstår att du var rädd då. När du rätade på dig och slappnade av så stannade Sunny och betade istället. Minns du?

De hästtermer jag skriver om kan du säkert googla, annars får du fråga 


Idag fick jag höra att dubbelnamn lät så gamla. Ehmmm...? Kul med tanke på att jag har just ett dubbelnamn.

"När jag fick höra att jag skulle jobba ihop med dig så tänkte jag att du skulle vara en tant på typ 50 år som jobbat hela ditt liv i storhushåll..."


Roligast är ändå att jag sedan dök upp och uppfattningen av första anblicken av mig var att jag var lesbisk... Hej och hå!

Såååå.... Någon annan som har en åsikt om mig att vädra???


/Kastrullhäxan   -varken gammal eller lesbisk

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards