Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Kastrullhäxan - 5 maj 2011 15:52

Ser ni att jag grejjat lite med inställningarna på bloggen?

Jag vet inte om det kanske blev svårt att se den vita texten mot det gröna? Säg till så ändrar jag i så fall. (Jag tycker själv, nu när jag sitter och skriver att det ser lite halvdant ut)

Snart är det helg, ÄNTLIGEN! Fast det blir ingen vila och avslappning för mig. Vi ska nämligen ha städdag i stallet. Men det är det värt.


Snart ska jag bege mig till stallet och motionera hästar. Idag är det nog min tur att rida Mulle Meck. Igår vilade de bägge två. Jag tog bara in dem en stund för att de skulle få äta sina mineraler och passade då på att borsta av dem och kolla över dem lite grann. Och aldrig tror jag att Mulle stått så snällt och stilla medan jag borsteade honom. Det gick tom smärtfritt att kratsa hans hovar.  

Mulle fick sig en genomgående rykt så att hårtussarna yrde inne i boxen och sedan klippte jag hans man, eller försökte i alla fall. Upptäckte nämligen att saxen blivit hemskt slö.  


Jag har beslutat mig att sälja min dressyrsadel. En Wellington Elite Fit 4. Hojjta till om ni, elle r om ni vet någon som är intresserad. Jag trivs inte längre i den pga mina korta ben som hamnar uppepå knästöden. Jag älskar sadeln i övrigt, men kan ju inte rida omkring i den utan stigbyglar för jämnan liksom. Och att ha en sadel som mest bara hänger känns inte aktuellt för mig.



Det cirkulerar tydligen sadeltjuvar i Gävle nu. Hua! Man är ju minst sagt orolig. De plockar på sig allt av värde, allt från träns till sadlar och eluppvärmda vattenkar.

Tänk att det fortfarande, år 2011, finns människor som inte förstår skillnaden på ditt och mitt. TRIST!


Nåja... Annars sitter jag mest bara och kikar på min ekonomi. Jag vill ju åka på fjordlägret i Rättvik i sommar, och jag vill att Stefan följer med. Förhoppningsvis är Mulle så pass fräsch och igång att han också kan åka med. Det vore kanonskoj!

Och det verkar som om vi lyckats skramla ihop till det. 


Nepp... Nu har jag inget mer roligt att berätta. Och jag känne rinte för att beklaga mig just nu.

Jag avslutar med en bild på stallägaren och hennes fina unghäst, Alsina.

/Kastrullhäxan      

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards