Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 1 februari 2013

Av Kastrullhäxan - 1 februari 2013 22:51

Ibland pratar jag o sambon om att han snarkar på nätterna o stör min sömn o att jag håller på att bli tokig på honom.
Men så berättade han för några veckor sen när han varit i Skåne.
När han hade kommit ner till lägenheten bäddade han i vanlig ordning ner sig i sin säng o han somnade.
O som de flesta vet så händer det att min minns vad man drömmer. Sambon hade i alla fall drömt att han blivit instängd i en grotta som rasat. Han tryckte mot en stenblock i taket o såg ett grönaktigt ljus som han började krypa emot.

Först när han lyckats ta sig ur grottan o fram till ljuset vaknade han.
Då visar det sig att stenblock som han tryckt emot egentligen är väggen intill hans säng. Han har alltså skjutit iväg både sin säng o sitt sängbord från väggen, därefter har han vänt 180 grader i sängen, krupit UNDER sitt täcke, över fotändan på sängen, över golvet o vaknar först när han sitter o håller i videon som står under tvn i rummet.

Hahaha. Egentligen börjar den här berättelsen med att sambon råkade bli inlåst på jobbet innan han åkte. Men det behöver jag inte gå in närmre på här.

Av Kastrullhäxan - 1 februari 2013 22:25

O jag sitter framför tvn o tittar på en film som mamma lurat mig att titta på. Julie o Julia heter den o handlar om två kvinnor o en massa mat. Jag kan känna igen mig i en del.

Min egen Julie sover sen några timmar tillbaka. Hon har haft en lång dag.
Först kom hennes kompis Ludwig en stund. Han hann inte mer än in i vardagsrummet innan han kröp raka vägen fram till Julie o gav henne en puss på munnen. Så sött gjort! Men Julie blev nog överraskad för hon förstod inte alls vad Ludwig menade utan började gråta. En stund senare kröp han till henne o lade sitt huvud i hennes knä.
Älskade små charmtroll!

Sen kom farmor o Julie ville inte sova. Det blev en lång stunds gråt innan farmor tillslut fick henne att somna. Tur för mig att jag har en svärmor som är så otroligt duktig med barn, o att hon tycker om dem.

Jumme har jag inte för träffat idag. Vics ägare har tagit hand om honom. Skönt att jag inte har behövt tänka på honom idag när min sambo är i Skåne o det är så halt ute.

Nu ska jag glo vidare på tv.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards