Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 6 maj 2010

Av Kastrullhäxan - 6 maj 2010 21:47

Jag är vid liv, allt är bra och ni behöver inte oroa er.

Jag vaknade första gången 6.40 och var tvungen att tömma blåsan. Bestämde mig i alla fall för att somna om men Lumi, Drottningen av störande oordning, kom och började hoppa omkring i sängen och jaga mina fötter (som jag inte ens rörde på!)   Så jag skickade henne ur sängen och lyckades sedan somna om.

Drömde att jag höll på att ta på mig en BH. BHn i fråga finns i verkligheten och den brukar aldrig vara så svår att få på sig som den var i drömmen.

Jag satt där och trixade med det där dumma spännet när min väckarklocka plötsligt började ringa. Jag vet att jag tänkte att klockan minsann hade kunna vänta med att ringa tills jag var klar med idiot-BHn. Sträckte mig för att stänga av alarmet när jag plösligt hör att det smäller till och jag blir med ens klarvaken. Jag har lyckats putta ner ansiktskrämen i golvet så locket gick sönder. Himla tur att inget kladd rann ut på golvet i alla fall!

Sätter mig upp lite yrvaket och börjar känna efter om kroppen är med mig idag, plötsligt tänker jag "Fasen vad snorig jag är då!?"

I nästa sekund inser jag att jag blöder näsblod! Jag som inte blött näsblod på fler år! Det var bara att leta reda på nåt att ta på sig och ila till badrummet i jakt på papper.



Jobbet är fortfarande kanon. Jag har varit på så gott humör idag.

Vi har kokat 300kg potatis som ska betas ner och bli potatissallad i morgon. Så kl 6.30 i morgon bitti är det jag som står med en potatis i ena näven och en liten kniv i den andra.   Efter att ha kokat all den där potatisen så kan jag ju nämna att jag inte är så himla glad i potatis. 3 fulla ugnar har vi kokat och sen ska potatisen hällas av och kylas ner snabbt.

Nej, i morgon är det uppstigning (förhoppningsvis utan näsblod den här gången) kl 4.45 så nu är det bäst att jag går o lägger mig!


/Kastrullhäxan  

=)

Av Kastrullhäxan - 6 maj 2010 09:20

Nu är jag omnämnd i Zätis blogg   

http://jzackrisson.blogg.se/2010/may/mohahaha.html


Tyckte att klippet var så himla bra och stämde in på dig gumman!  




I morse hann jag inte ens ur sängen innan allt började... Tänkte "fan vad snorig jag är då!" och i nästa ögonblick upptäckte jag att jag blödde näsblod! Vad tusan!


/kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards