Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Kastrullhäxan - 20 maj 2010 09:00

Passar på att kasta in ett snabbt inlägg innan jag ska sticka till jobbet. Sista dagen den här veckan som jag börjar sent, fredagar börjar jag ju alltid 6.30


Igår försökte jag få klart för mig varför jag inte blivit medlem i Kommunal. De har tydligen missat att jag begärt överträdelse dit. Men när man frågar dem så är det jag som har missuppfattat alltihop. Hej och hå. Verkar vara en himla virrevarra det där, och jag riktigt kokade när jag åkte emot jobbet igår. Nåja... Man får tänka på hjärtat och jagf år ta tag i det där någon annan dag, inte idag dock, jag orkar inte.


Jum-Jum går som en klocka nu. Sista två dagarna har han skött sig alldeles utmärkt vid uteritt och det känns kalasbra. Tänk om det kunde vara så enkelt att rida jämt!

Ikväll ska jag ut med en stallkamrat och det är länge sen som hon och jag red ihop. Det ska bli jätteskoj. Bra väder ser det ut att vara också.

På onsdag pratade Stefan om att han ville hoppa för mig, så att han hinner känna lite mer på hoppningen innan tävlingen + att han ville prova att hoppa i kavajen.

Det trista är att vi har så dåligt med hinderstöd. Det finns bara till två hinder. Men om jag använder mig av pallarna så kan jag få ihop ytterligare ett hinder, och sen får vi se om det går att trixa ihop något mer. Vore ju skoj om man fick ihop en bana liksom.


Nästa fredag ska vi ha en "After Work". Jag vet inte hur jag ska göra, om jag ska åka hem emellan och göra mig i ordning, eller om jag ska stanna till kl 15 och göra mig klar på jobbet. Lite hänger det här ihop med om det finns någon som kan hjälpa mig med Jum-Jum den dagen. Jag får prata med dem i stallet helt enkelt. Det är ju vänliga själar som finns där.


Igår fick jag sådan längtan efter alla på Max. Såna goa glada människor är lätt att sakna. Jag saknade plötsligt gemenskapen, tempot, gästerna...

Jag trivs kanon på mitt nuvarande jobb, så det är inte det som spökar... Det här var en plötlig ingivelse... Och jag var faktiskt ute och kollade schemat, men inget som passade mig fanns.


Jag måste berätta om när jag körde till jobbet häromdagen! Jag hade en bil framför mig när vi körde upp på E4an, en Opel Vectra om det har någon betydelse, och väl på E4an så ligger den i ungefär 90-100km/h. Så jag kör om, och en annan bil bakom mig kör också om. När jag svänger in framför Vectran lägger den ut blinkersen och kör om och försvinner iväg. Som ni redan listat ut så var det en karl som körde, och han tålde väl inte att bli omkörd av en tjej. Men då hade han väl kunnat gasa med en gång istället för att lusköra???


Nåja, bäst jag gör mig klar inför jobbet.

/Kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards