Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Kastrullhäxan - 7 maj 2010 17:22

Jag måste ha gjort något gott, för jag möter person efter person i mitt liv just nu som är bra för mig. De (eller NI kanske jag ska säga?) får mig att må bra och ni får mig att utvecklas. Tusen tack att ni finns och att ni är de ni är!  

Jag vet inte hur jag ska kunna återgälda allt det fina ni gör och säger om/till mig. TACK!


Skojade med en arbetskamrat idag, tyckte att de pratade om honom på radion... Det fick jag genast ångra för sekunden efteråt mulade han mig med en potatis. Jag hade potatis i hela ansiktet när han var klar! Haha! Vi måste vara de tokigaste arbetarna i hela kommunen!  




Idag har veterinären varit hos oss. Jum-Jum har fått sina ben undersökta då jag känner skillnad  ridningen på mjukt och hårt underlag. Nu har jag inte oroat ihjäl mig över detta då jag ridit honom på mjuka fina ridvägar och även ridit honom på ridbanan och där har han varit klockren! Men jag ville ha utrett att det inte finns något längre upp i benet. Ingen ska kunna säga till mig att jag inte har kollat upp honom.

Han är INTE halt, men på hårt underlag har han något kort steg och vill helst gå i kanten. Jag ska diskutera med hovis att sko med sulor i fram så får vi se vad alla berörda tycker. I det här fallet har Jum-Jum en åsikt och jag behöver ta hänsyn till den, annars kommer han inte att vara den goa glada kompis som jag vill ha.

 Det är roligt med Jum-Jum, alla andra hästar avskyr veterinären. Limus blir stel som en pinne och pulsen går i 190. När Brandy skulle få sin årliga vaccination och tänderna kollade fick man ge honom nästan dubbel dos lugnande och ändå försökte han traska iväg med oss... Jum-Jum däremot, han gillar veterinären! Det ska puffas och kollas och hälsas ordentligt. Veterinärens gröna skyddsrock är jätteintressant och ska kollas in noga!


Jag har provat att dammsuga honom också, hästen alltså. Haha... Han tycker att jag är knasig men finner sig i vad jag gör. Duktig pålle!


Nej, nu ville sambon att jag ska plocka reda på alla grejjer jag strött omkring mig så jag måste slita mig.


/Kastrullhäxan

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards