Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Kastrullhäxan - 6 februari 2011 22:41

Ditt resultat på självbildstestet

Dina svar visar en person som främst mäter sitt värde i prestationer. Det i kombination med en låg självkänsla brukar ge en person som är aktiv och kapabel, men som har lätt att driva sig själv för hårt och svårt att ta kritik och motgångar.

Du räknar ditt värde i prestationer och är inte mer än din senaste prestation. Ett misslyckande kan vara förödande enligt ditt sätt att se. Det är oftast den här personligheten som går in i väggen, för hur mycket du än gör, uträttar och åstadkommer så är din insats färskvara och behöver hela tiden bevisas om och om igen.

Ditt upplevda värde i prestationer gör också att du har svårt att säga nej. Det är viktigt att vara andra till lags, att duga och att vara omtyckt av andra. Men glöm inte att det allra viktigaste är att tycka om sig själv. För att bli uppriktigt älskad av andra måste du älska dig själv.


Testet hittar ni här: http://www.utbildning-co.se/sv/sjalvbild/sjalvbildstest/low-high/

Av Kastrullhäxan - 6 februari 2011 21:22

Varje gång jag loggar in på min blogg så vet jag precis vad jag ska skriva. Men när jag väl ska börja plita ner allting i text så är det bortblåst igen.


Men jag kan visa några fina bilder som jag lyckades fånga på Lumi häromdagen.   Nu när jag har min gamla kamera igen så blev det plötsligt mkt lättare att ta liet bättre bilder. Jag borde ta med den till stallet och göra en liten ansträning för att kunna få någon vettig bild på Jum-Jum också.


   

Rent fotografiskt är de kanske inte korrekta pga bakgrunden, men jag som glad amatör gillar dem.


Annars kan jag prata om alla roliga smileys jag har i min blogg. Många av dem har ni ju redan sett eftersom jag tycker om att använda dem bland texten.

Men ni har inte sett alla, det kan jag lova. Det finns massor, både roliga och tråkiga. En del kanske man inte ens riktigt förstår sig på.

              

Här har vi en hel liten orkester. Jag har ljudet av Roxettes "It must have been love" här hemma. Vad spelar de för er andra?


     Och ja... En del smileys är lite svårare att förstå sig på helst enkelt!


     Andra är helt enkelt bara för söta!


Mina favoriter är ändå de små smileysarna med lila rosetter i håret.  

Jag fastnade för dem direkt, och ännu mer när jag upptäckte den som flyger på kvasten! Jag tycker att de är "jag" på något vis! Jag kanske ska börja ha två flätor med lila rosetter i håret?  

Nej, men seriöst, är de inte söta?  


Vad ska jag annars berätta? Idag har det varit en tjej och provridit Jum-Jum. Vi får se om hon vill fortsätta hålla på med honom. Förhoppningsvis kommer hon att kunna avlasta mig och min sambo lite från stallet. Hur det än är, och hur mkt jag än älskar min häst så behöver jag ha lite paus och framförallt så behöver jag och Stefan få tid för oss själva. Tid när vi bara ligger intill varann i soffan och myser.

Dessutom dör inte Jum-Jum av att bli riden av någon annan någon gång emellanåt.


I morgon ska jag äta mat hos svärmor. MUMS! Man blir riktigt bortskämd när man är där kan jag lova. På tisdag har jag ingen aning om vad vi ska äta, men på onsdag sa jag att vi skulle äta tacos och på torsdag blir det någon typ av köttsoppa.

Jag har så otroligt dålig fantasi när det gäller matsedel. Att jag sedan har en sambo som inte kan äta fisk gör det inte ett dugg lättare.


Nu är det 20 dagar kvar på min sjukskrivning. Egentligen ska jag inte tänka på det, utan leva här och nu och hämta kraft i det som är positivt.

Men jag hoppas verkligen att biverkningarna av medicinen har lagt sig till dess. Jag ska ringa min doktor i morgon tänkte jag.


Nu är det bäst att jag slutar!


Hej på er!

/Kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards