Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 17 juni 2013

Av Kastrullhäxan - 17 juni 2013 13:33

I onsdags förra veckan var jag till apoteket här hemma och beställde hem medicin till Julie.
De hade ringt frn barnkliniken och bett mig göra det så fort som möjligt eftersom Julie är i behov av sin medicin och den bhöver tllverkas i hennes dos.
De sa till mig att om jag hann dit på onsdagen så KANSKE jag, med en rejäl portion tur, skulle hinna få medicinen på fredagen.
På apoteket fick de mitt telefonnummer så de kan skicka ett SMS när medicinen är klar för uthämtning och sedan dess har jag väntat.
När vi åkte hem från barnkliniken i torsdags fick jag med medicin så att det räckte till måndag morgon (alltså i morse) och vid lunchtid idag ringde jag till apoteket och frågade hur lång tid det tog innan medicinen är klar.

Då får jag veta att eftersom det är en medicin som måste tillverkas så kan det ta sju dagar. Och då pratar vi arbetsdagar...
Vid ett ögonkast i kalendern förstår jag att sju dagar är först på fredag -midsommarafton.   

Jag har därför hämtat ut medicin på barnkliniken och har så att det räcker till onsdag morgon och nu hoppas jag verkligen att de människor som tillverkar medicinen brinner för sitt jobb och gör den i raketfart så att jag hinner få den innan midsommar.

Medicinen är förvisso inte livsviktig för Julie. Hon kommer inte att drabbas av ond bråd död om hon missar en eller annan dos, men det är inte bra att hoppa över doserna, och framförallt inte om det blir flera i rad eftersom det kan ge lite utsättningssymptom om jag förstått rätt.


 

/Kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards