Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Ajajaj

Av Kastrullhäxan - 23 maj 2010 20:17

Idag har jag tränat boxning på mitt Nintendo Wii. Det var ett tag sedan som jag spelade Wiiöverhuvudtaget, men senaste veckorna har jag och sabon tagit upp det lite gran och då mest spelat tennis.

Idag bestämde jag mig dock för att prova boxning och ja... Jg hade väl en nivå på 600 någonting och mötte en bättre motståndare så jag åkte på stryk, men jag gav mig inte utan spelade två omgångar till och slog dem bägge två. Men FY vad ont i armen jag har nu!!!

Jag kände i ungefär en timma efter matchen att armen inte var riktigt kompis med mig, jag hade dåligt med känsel i fingrarna och sådär, men det har släppt i alla fall.


På kvällssidan åkte jag till stallet och träffade då genomblöta fjordingar. De har ett vindskydd i sin hage, men nej då... Gå ute i ösregnet och äta är ju roligare. Jag drog i alla fall ur strömmen för att bygga om deras hage lite och medan jag står där och försöker reda ut alla trådar som trasslat ihop sig så ser jag hur Jum-Jum tryker sig under tråden och nästan är på väg ut! Ingen hage utan ström åt honom i alla fall, det märker jag det!

Han kom i alla fall och ställde sig i närheten av där jag höll på och när han tryckte nacken emot undertråden tog jag övertråden (för den höll jag på med just då) och lappade till honom på rumpan med (inte hårt så att det gjorde ont, utan bara som en överraskande grej) och då for han iväg i 290 knyck oxh sen fick tråden var ifred. Nu är i alla fall strömmen på igen.


I morgon kommer hovis, vi får väl se vad han tycker. Jag är skitnervös för att det ksa finnas förändringar i hovarna igen. Då vet jag inte vad jag gör. Jag kan ju inte hålla honom på särskilt mkt mindre gräs än vad jag gör nu liksom.   



Jag försöker också planera min födelsedag lite... Jag själv har tänkt att ha något mindre fika här hemma och sedan ha fika för mina släktingar när jag är i Askersund längre fram i sommar. Min kära sambo däremot, han tycker visst att vi kan dra ihop olika tårtor och bakelser och bla bla bla. Jag blir nästan nervös när han pratar!

Nej, nu har jag skjutit upp mina "måsten" alldeles för länge. Jag har några korsord kvar att lösa och det ska grejas och donas inför morgondagen.

/Kastrullhäxan  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kastrullhäxan - 5 april 2014 22:14

I morse väckte sambon mig 04.30.Sådana mornar undrar man varför man har häst egentligen...Men jag lyckades ta mig ur sängen, krypa i kläderna och få en smörgås i magen.Sambon fixade Julie (gissa om hon var trött!) och 05.20 hämtade vi upp C för vidar...

Av Kastrullhäxan - 4 april 2014 21:33

De senaste dagarna har jag känt att jag balanserar lite grann när det gäller mitt humör.Jag kämpar fortfarande mycket med mig själv. Framförallt den där lilla detaljen att en åsikt om någon som jag har gjort faktiskt inte speglar vad personen som utt...

Av Kastrullhäxan - 3 april 2014 20:36


      En hund som jag hade hand om och som jag saknar otroligt mycket.Även om  hon hade sina sämre sidor så vet jag att jag aldrig får en sån hund igen.Lisa Katinka Johansson.Jag saknar dig hjärtat.  /Kastrullhäxan ...

Av Kastrullhäxan - 2 april 2014 19:53


För bara en liten stund sedan kom jag på att det är 5 år sedan jag var till Fjugesta och hämtade Jum-Jum.Då visste jag fortfarande inte att han en dag skulle bli min alldeles egna eller att vi skulle starta ett SM tillsammans, eller att jag skulle ly...

Av Kastrullhäxan - 2 april 2014 19:41


Eftersom Vickan var här nyligen så fick jag rota ordentligt i arkivet för att hitta en bild på mig OCH en vän.Jag har en förmåga att bara hamna på bild när jag sitter till häst av någon anledning. Jag hittade i alla fall denna:   En bild som är sna...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards