Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 18 september 2008

Av Kastrullhäxan - 18 september 2008 23:53

Haha. Det är ganska lusitgt. Idag skulle jag egentligen ha jobbat 17-22 men kl 13 ringer de efter mig och undrar om jag kan ställa upp från 15.

Visst, det är ok.


Fast jag kände mig ganska vissen ändå, men... Jag hade ju inte något speciellt för mig så jag åkte.

Och jag körde genom stan ensam. Jag HATAR att man måste igenom Gävle för att ta sig till mitt jobb hemifrån mig.


Och tror ni inte att det känns helt ok när jag väl står där på jobbet och gästerna kommer och går? Tror ni inte att jag nu, känner mig tillfreds?


Och ändå fick jag inte åka hem förrän klockan var närmare halv tolv, så jag är ganska nyss hemkommen.


Men det är så bra folk att jobba med, trots att någon (kommer inte ihåg vad hon heter) råkade slänga heta pommes på mig (ajaj, det är varmt när det kommer från fritösen vill jag lova)

När jag hade stått i kassan 4 timmar i sträck blev jag lovad att jag skulle få gå o äta först och det fick jag när det väl lugnande ner sig.

Sedan har jag plockat i serveringen, donat på kundtoaletten, fyllt på grejer och stått i kassan igen. Man är högt och lågt så att säga.


Och nu när jag fick gå hem fick jag beröm av kvällschefen. Hon tittade på mig och sa "Du har jobbat bra. Du har stått i kassan hela tiden och inte en enda gång har jag hört dig klaga."


Så i natt sover jag nog gott.


God natt

Av Kastrullhäxan - 18 september 2008 13:28

Hur tänkte du när du inte gjorde att vi utvecklades lika fort som vi utvecklar alla tekniska prylar och effektiviserar våra arbeten?


Jag menar, vi måste bortsa våra tänder TVÅ gånger om dagen för att vi inte ska få hål osv. Bara att borsta tänderna tar ju iaf 5 minuter som man vil ha ordentligt borstat. Om man sen ska köra med tandtråd och flourskölj (som förövrigt inte smakar något bra) så tar det närmare tio minuter.

Det är ju 20 minuter på ett dygn! Rena stölden!


Så måste vi duscha, många människor varje dag då de har varma och/eller ansträngande arbeten. De flesta tar nog bara en snabbdusch på 5 minuter (om man har lite längre hår) men om man är tjej (eller så) och ska raka benen, murvlan och under armarna så tar det tid.

De flesta vaxar nog ändå benen, men det ska ju också sitta någon minut.


Vi ska laga mat, ta hand om familjen, arbeta osv. Därtill har det liksom uppfunnits TV med en del bra program (väldigt många dåliga program också för den delen)  osv osv osv i all oändlighet.

Hur hade du tänkt att vi ska hinna med allt det här på blott 24 timmar? Vi behöver ju sova ockå!


Nä. Jag röstar för att endera tar vi bort tandborstning, hudsmörja och någonting mer (alltså, så att vi har rena tänder ändå och fin hud utan hudkrämer) eller så förlänger du dygnet.

Kan du tänka dig något av det jag skriver eller ska vi ta en diskussion om det? Du har min mail, bara att du hör av dig!


MVH

Kastrullhäxan -som skrivit med bara en gnutta ironi

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards