Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 10 april 2010

Av Kastrullhäxan - 10 april 2010 22:13

Nåja... Det är ju bara lördag än så länge så riktigt till ända är inte veckan än.

Jag är trött och ska snart gå o sova. Sambon undrar om jag blivit pensionär, men vad tusan. Han har ju aldrig bytt jobb så han har ingen aning om nåt!


Om jag får säga det själv så tycker jag att vi har gjort en kanonfin vecka på jobbet. Jag trivs jättebra, har fina kollegor och det känns helt OK att pendla. Många verkar tycka att jag är tokig som vill pendla 10 mil/arbetsdag, men ärligt talat så tycker jag att det är skönt. Jag drar igång stereon på hög volym, gasar upp i 110 på motorvägen och slår i farthållaren och sen sjunger jag med. Så när jag kommer till jobbet är jag pepp och glad och funderar på vad min uppgift ska bli.

Det är inte helt lätt att jobba eftermiddag har jag upptäckt. Jag börjar ju några timmar efter alla andra (börjar sist av alla) och det är inte helt enkelt att sätta sig in i vilka delar som är gjorda, hur långt de är gjorda och vad jag bör ta tag i. Men de andra i mitt lag är duktiga att kommunicera och därför har det fungerat ändå. Vi kommer ju också att få mer rutin i allt och då blir det lättare för mig också.


För övrigt måste jag ju berätta att vi har fått beröm från de som vi skickar mat till. Två brev hade det kommit i fredags och där stod det att de var så nöjda och glada. Skönt att veta att de uppskattar det vi gör, för det är ju faktiskt för deras skull som vi är där.  



Idag har Tilde varit och ridit Jum-Jum. Hon fick för första gången rida honom helt ensam. Vi har ju tidigare gått intill men inte hållt i och då går han ju efter oss. Idag tyckte han att det var konstigt att vi inte gick med, så han tällde sig i ett hörn och tittade på ponnyn Wilma som fått mat i sin hage. Tilde (7 år för övrigt) fick kämpa för att få honom därifrån, men lyckades tillsist. Jag tror att hon upptäckte att det där med ridning inte var så enkelt som det verkade från början!

 


Min sambo satt upp efteråt och krävde lite mer arbete av Jum-Jum än vad Tilde hade gjort. Och då ska ni veta att Jum-Jum hade åsikter! Han bockade så att min stackars sambo satt framför sadeln en stund (allt medan jag och Tilde stod och såg på o skrattade!  ) Ni ska inte tro att Tilde blev avskräckt -hon ville minsann rida mer! (Men efter det fick hon enbart skritta med någon som ledde henne)

 

Jag blev så nöjd med bilderna att jag vill lägga alla i normalstorlek. Men de blir ju så jättestora då... Hmmm...  

 

De är så fina ihop!  

Guuuud vad jag älskar de här två killarna!


Jag hann ju inte med att ta bilder när Jum-Jum busade så jag frågade om de inte kunde galoppera en gång till så jag kunde få en bild med något hyss på. Sambon är ju så himla snäll så han ställde upp och galopperade lite till, vilket resulterade i detta:

 

Jag var dessutom så taskig att jag la den som viningsbild på hans Facebook  



Nej... Nu blir det nog sängen innan sambon ska tvinga ut mig i tvättstugan igen. Han ska iväg och titta på både hockey och fotboll i morgon så jag blir väl gräsänka hela kvällen. Har ni inget för er så kan ni ju alltid höra av er.


/Kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards