Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 12 april 2010

Av Kastrullhäxan - 12 april 2010 15:44

Jag ska kasta in en snabbt inlägg innan jag ska byta om och dra till min älskade pålle.

Jag har jobbat idag och började dagen med att skriva två avdelningar på samma bleck. Jag upptäckte det själv, annars hade det nog kunnat bli en del förvirring...  

Det har varit invigning på jobbet idag, så håll ögon och öron öppna. Jag blev bla intervjuvad av radio! Om jag inte minns helt och hållet fel så var det "studio Uppland" som det skulle sändas i. Jag sa säkert något helt tokigt, men ja...

Själv ska jag försöka leta reda på inslaget på webben ikväll.

Antagligen kommer det ett reportage i tidningen också. Arbetarbladet var där, men jag var upptagen med annat så de pratade med en arbetskamrat till mig.


Våra kläder kom idag. Jag fattar inte hur jag tänkte när jag provade kläderna, men om jag nu verkligen ska satsa på att gå ner i vikt så kommer jag snart behöva nya kläder   Kockrocken var verkligen JÄTTESTOR! (Detta trots att jag beställt en storlek mindre än på rockarna jag hade på utbildningen!)

Nåja, jag har i alla fall kläder så jag ska inte klaga. Det blev ett hastigt ombyte och de som hade rockar i rätt storlek var verkligen jättefina!

 

Lite lagom skrynklig sådär, men såhär såg jag i alla fall ut efter det snabba ombytet.



Under lunchen fick gå in till dieten. Jag ska lära mig hur det fungerar där inne ifall någon blir sjuk. Jag tycker ju att diet och specialkoster är intressant så jag uppskattar att jag får vara där. Jag ska vara mer där under veckan så att jag kommer in i alla rutiner och verkligen lär mig hur det fungerar.

Det sas så fina saker om mig idag, det var inte regelrätt beröm, men jag tolkade det så. Jag känner mig så vilsen och förvirrad ibland. Det känns som om jag mest bara springer runt och bär på saker, men uppenbarligen så ser mina kollegor mig som en tillgång och det känns verkligen KANON för mig!  


Så ni som undrar så trivs jag fortfarande enormt bra! Jag hörde dessutom en viskning om heltid... Vad det månna bliva av det vet jag inte ännu så jag låter det vara osagt.


Ev. kommer det att bli tävling i Högbo på söndag. Jag får svindel bara jag tänker på det, men vi får se. Det är starter i D-klass som gäller i så fall. Mönter finns på www.westernryttarnagastrikland.se

Solen skiner och mitt liv är ganska fullständigt nu. Vad behöver man mer???


BYe så länge!

/Kastrullhäxan  


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards