Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 1 februari 2012

Av Kastrullhäxan - 1 februari 2012 17:08

I år är det skottår vilket innebär att det är fritt fram för kvinnor att fria!
Och det kan behövas lite glädje och fest i våra liv så sätt igång nu allihop som känner att ni har fötterna på fast mark vad gäller ert förhållande! 

Sambon är lite nervös att jag ska fria i år, men jag sa ju en gång för länge sedan att han får vänta till 2018 och så ser det nog ut att bli. Haha, nej, kanske inte just 2018, även om jag faktiskt sa det just då, men det lilla vi har pratat om bröllop så vill vi ganska olika.

Han drömmer om en stor kyrka och varenda kotte som vi känner ska närvara och det ska vara fest och kalas i en halv evighet efteråt. Han är väldigt traditionell, eller hur man ska uttrycka det.

Jag är inte helt emot det, tvärtom så tycker jag att det är himla gulligt av romantiskt av honom. Han vill verkligen att det ska vara ett minne för livet och det ska vara värt varenda krona man lagt ner.

Dock är jag lite mer av en "fri själ" eller hur man nu ska uttrycka det. Jag skulle lugnt kunna ha ett maskeradbröllop där alla gäster fick klä ut sig istället för att komma finklädda enligt dresscode.   Jag kan dock bara föreställa mig sambons reaktion om jag skulle föreslå något dylikt. 


För övrigt har jag börjat beta av mina "uppdrag". Mitt minne sviker ju igen och jag får ta saker en i taget allt eftersom de återvänder in i mitt medvetande.
Igår fick jag iväg ett mail i alla fall, tyvärr var mottagaren bortrest och återkommer i nästa vecka. Typiskt!
I morse kom jag ihåg att ta numret till bilverkstaden och i eftermiddags ringde jag dem. Jag fick prata med en jättetrevlig kille som guidade mig, så nu kan jag nog koppla ur krockkudden själv när det är dags att ha bakåtvänd bilstol i framsätet. 

Eventuellt ska sambon åka och träna i helgen, men han verkar ha svårt att bestämma sig. Snart får han göra slag i saken eftersom hans beslut även påverkar andra. Dock är det ingen idé att tjata på honom...
Och jag har snart semester! Det ska bli så SKÖNT! Inte för att det är något fel på jobbet, utan för att jag behöver ha en liten paus och landa lite. Hur det än är så kommer det snart att finnas ytterligare en medlem i den här familjen och det är en del att förbereda. Man kan inte stå med två tomma händer den dag den lill* plötsligt ligger på ens arm och inte ens kan tala om sina nödvändigaste behov.


Dessutom hör jag att det är dags att plocka isär databurken igen. Det har väl egentligen funnits ett behov under en tid men jag har ignoerat det. Nu gör ljudet mig snart galen så jag har inte så stort val...

Och apropå "måsten" så ska jag traska iväg och ta upp en matlåda ur frysen så att min kära sambo slipper gå hungrig.


   

Jag bjuder på två bilder. Den första är morgon över Gästrikland, och den andra är morgon över Uppland.
Om jag hade tid att stanna till vid länsgränsen på morgonen, och ett vettig kamera, så skulle jag kunna bjuda på riktigt vackra bilder! Nu får ni istället stå ut med prickarna från en smutsig vindruta. (Vilket påminner mig om att det är dags för nya torkarblad)


/Kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards