Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 11 mars 2009

Av Kastrullhäxan - 11 mars 2009 19:23

Sambon kom hem halv sju i morse och drog i mitt täcke så at tkatten höll på att åka i golvet. Katten tyckte nämligen att det var hans täcke och min sambo tyckte att det var mitt täcke -för att jag skulle låta bli hans täcke!


Jag klev upp vid halv åtta, eller ja, då ringde klockan och jag låg och drog mig en stund till.

Upp, på med träningskläderna, trycka i sig en macka, pussa på sambon och sedan backa ut bilen för att bege sig på innebandyträning.

För er som inte vet så har jag ju varit rätt förkyld så träningen idag bestod mest av att gå runt och passa boll, så mkt mer orkade jag inte.


Var sedan hem ch följde med min svägerska för att titta på hennes nya lägenhet, den verkade jättefin.

Väckte sedan sambon som ville vila en stund till så jag kröp intill honom och somnade i ungefär en halvtimma. Det var så skönt!


Sedan tryckte jag i mig två mackor till innan jag började med maten och jag var så förvirrad att jag höll på att glömma att vi skulel ha potatismos, men när jag väl rörde ihop det (jag hade ju iaf kokat potatisen) så blev det det bästa potaismoset jag gjort någonsin, så luftigt och fluffigt och gott. Det nästan smälte i munnen när man åt.


Sedan var det bara att byta om och åka till stallet, där mockade jag två boxar och grejade innan jag hämtade in liten vit gubbe. i samma veva dök mitt sällskap upp och jag hann in på gången bara någon minut innan hon kom.

Då ser jag att min gamle gubbe står och fryser, trots tjockt vintertäcke. Och det var inte små darrningar utan han skakade i hela kroppen. Vi tog tempen och han låg lågt så vi valde att lägga på ett täcke under och gå en promenad, men då var han minsann pigg och både taktade och dansade runt mig en stund.

Hemma igen hade tempen stigit lite, men inet så att han hade feber och han åt och drack.

Jag hoppas att det är så att han har släppt lite väl mycket vinterpäls och fryser för det så att han inte blir sjuk nu.

Gamle, goe gubben då.


I morgon ska jag rida, men är inte Brandy fräsch så fick jag låna Limpan.

Trevlig kväll på er alla läsare!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards