Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 3 februari 2010

Av Kastrullhäxan - 3 februari 2010 20:35

Jag har körkort och jag har lyckats tigga till mig bilen, och så säger sambon: "Du tänker väl inte åka någonstans?"

Ehhhh??? Varför ska jag ha bilen om jag nu inte får använda den?  


I måndags flyttade Brandy för sista gången. Han blev en änglahäst och galopperar nu på de evigt gröna ängarna. Min tröst ligger i att hans tid var kommer och att han var klar här. Det här var det bästa för honom, även om det är jobbigt för oss som är kvar.   Farväl Brandy!  



Jum-Jum har varit iväg och dressyrdebuterat .eller i alla fall försökt. Vi behöver inte prata mer om det utan kommer igen nästa gång istället.


Idag har jag pysslat om honom i stallet. Hade honom lös och visst är han lite nyfiken och så, men jag bara ställer tillbaka honom och han har skött sig bra. Han tyckte nog att det var riktigt skönt att bli så mkt ompysslad nu. Det blir ju lätt att man bara drar av täcket, drar ett drag med borsten och kollar hovarna nu när det är mörkt och kallt, så han förtjänade verkligen lite extra pyssel. Och han är ju så söt när man står och borstar baken, eller sitter på huk och rengörhovskägget, och han vänder på sitt underbart fina huvud och tittar efter en!   Mitt hjärta smälter!


För er som inte har upptäckt det så har min kära sambo skaffar sig en Facebook. Han förstår inte riktigt alla funktioner än, men vem gör det?! Jag har taggat nästan 100 bilder på honom tror jag. Haha, bara för att vara busig!


På lördag ska jag jobba, och på söndag är det hopptävlingar som jag vill gå o se, men jag misstänker att jag inte kommer att orka   Lite ledsen i ögat blir man ju, men jag får försöka se framåt. Snart jobbar jag ju inte så mkt mer helger och kvällar och nätter.


Ang. nya jobbet så har det begärts (heter det så?) 75% för min del. Det vore verkligen kanon! Så håll tummen gtt folk!


Jaja, nu är det nog dags att avsluta bloggandet en stund. Ha det gott!

/Kastrullhaxan  


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards