Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Kastrullhäxan - 12 februari 2010 10:20

Mitt liv har gjort en ganska tvär sväng igen och ja vet vad jag VILL, men jag vet inte om jag KAN. Fasen! Jag vill verkligen INTE  tacke nej till det här erbjudandet, det skulle göra mig ledsen på riktigt.  


Det som saknas är tryggheten i min ekonomi. Jag vet ju först i oktober (eller ja, jag får räkna med att jag får veta först då) om jag får fortsätta min tjänst i Tierp. Jag har ju i alla fall siktet inställt på det, jag vill ju jobba så!


 I natt har jag drömt om andra världskriget. Drömmen kändes så sann att jag var tvungen att kolla bakom gardinerna när jag vaknade. Usch vad otäckt!

Och att Lumi sprang före och blåste upp sig och reste ragg när jag gick på toa gjorde ju inte att mitt hjärta lugnade sig.   Jag lyckades i alla fall somna om.



Igår var hovis ut till oss och skodde våra hästar. Jum-Jum har inte slitit varken sko eller brodd särskilt mkt. Det har ju mest varit snö som underlag och det klarar korna av bra. Så han har samma skor för tredje gången nu   Det är att vara både ekonomisk och miljövänlig!  Så nu hoppas vi att snön får ligga kvar ganska många veckor till (men det behöver INTE komma en enda flinga till!) så att jag verkligen får valuta för de här dojorna. Jag tänkte att min kära sambo ska få nöjet att kolla över lite broddar. Hovis tyckte att de var helt ok, men jag tror att det iaf är någon som jag vill byta innan den blir på tok för rund. (Blir de runda går de inte att få ur sen) Nästa vinter funderar vi på guldskor, men vi får se. Jum-Jum sliter ju inte ner sina skor till cd-skivor som Limus gör. Och nackdelen med gulsdkor är ju att brodden sitter där de sitter. Blir det plötsligt barmark så måste man ha ut hovis för att få väck skorna! (Om man nu inte kan sko själv, men riktigt så duktig är inte jag!)


Nej... Om man skulle ta o påbörja sitt nya fräscha liv redan idag kanske?


See you!

/Kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards