Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Kastrullhäxan - 9 februari 2010 16:53

Alla ni som gör andra människor ledsna, och som sedan struntar i det, jag hoppas att ni skäms!

Jag fattar inte hur man välja såna ord som sårar andra, eller att man ens kan välja att säga något taskigt inför någon annan -om man nu inte väljer att säga det till personen med en gång.


Idag har jag varit ute på min värsta ridtur någonsin. Precis innan vi skulle vända hemåt så började snön ösa ner och när vi väl var på Mårtsbovägen där hästarna kunde gå utan att sjunka ner i djupsnön så yrde snön så mkt att vi inte kunde titta framåt! Det vara bara att krypa ner djupt i jackan och blunda och hoppas att hästarna gick rakt fram. Jum-Jum fick något litet ryck och tyckte att vi kunde dra för kung och fosterland hem, så vi fick gå före Limus en stund så att hn kände att han kunde vara trygg med det som kom bakom.

Det är så synd att han är så här ibland, för det är grejer som behöver försvinna innan jag kan påbörja någon ordentlig inkörning av honom. Det är inga stora grejer som han gör, men ingen vet ju hur han reagerar när det hänger en vagn bakom också!


För övrigt har jag en massa "måsten" nu igen. BLÄ!!! Hungrig är jag dessutom så jag är på väg att bli elak.    Jag vill ha mat och det är snabbt, men först måste vi åka förbi och ta in våra hästar som står ute i snöyran.


/Kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards