Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Kastrullhäxan - 8 februari 2010 23:27

Jag måste bli bättre på att ta lite bilder så att bloggen blir intressantare att läsa och titta på.

Livet är väl som vanligt antar jag. Det är måsten hit och måsten dit och ja... En massa jobbiga saker att ta tag i. Det är mkt lättare att vara liten och bara få leka och så hämtar mamma en när det är dags att åka hem  


Idag har jag i alla fall ringt både försäkringskassan och varit in och fått tillbaka pengarna på mina thermobyxor som gick sönder häromdagen.

Försäkringskassan upplyste mig om att jag har 237 ersättningsdagar kvar. Jag måste kolla upp det här lite djupare så att allt blir rätt, men det var ju annars ett väldigt glädjande besked. Förut har ju klangen varit att jag bara har några enstaka dagar kvar, och nu har jag plötsligt nästan ett helt år till!   Njae.... Det heter ju så fint att "Om det låter för bra för att vara sant så är det säkert det också" och lite så säger min magkänsla nu. Så detta ska rotas djupare i!

Byxorna var det i alla fall inga problem att få pengarna tillbaka för. Jag hade kvitto och de konstaterade i butiken att blixtlåset är helt trasigt. Skittråkigt, tycker jag, eftersom jag tyckt hemskt mkt om de där byxorna. Nu är det bara att hoppas att det inte blir superkallt igen, för det blir nog inget nytt vinterställ förrän nästa vinter. Och då blir det antagligen en overall.


Sedan har jag ju varit ute och ridit min busiga häst. Han har en pigg period nu och jag hoppas att det håller i sig. Idag fick jag vara med om en bockning som hette duga. Jag högg tag i manen och när jag landade i sadeln igen så upptäckte jag att jag nästan fått tag i hans öra.  Så tokigt det kan bli!

Jag red i allroundsadeln idag. Tänkte att ombyte förnöjer och jag har ju ridit i den bomlösa de sista gångerna. Min sambo tycker ju att jag ska rida i dressyrsadeln men den är ju så kall den här årstiden! Annars är ju den bäst!  

Varmast är ändå den bomlösa sen jag fixade fårskinnet att sitta på  


Jobbat har jag också gjort hela helgen. Fötterna är inte glada på mig efteråt, men jag försök se fram emot löningen.

Bäst av avsluta nu. Ha det gott!

/lKastrullhaxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards