Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Kastrullhäxan - 30 januari 2011 23:23

Och jag mår sisådär...

Igår glömde jag ta min medicin, och drack alkohol. Idag har jag ont i huvudet och är väldigt slö. Vet inte om jag är på väg att bli sjuk.

Typ hela veckan har jag drömt mardrömmar, det har varit allt ifrån att världen frusit till is till människor som ljugit för mig.

Jag har också varit ute och kört grävskopa -hej och hå ska ni veta! och gjort slut med min sambo.

Tack och lov att det bara är drömmar!


En kompis har varit sjuk så har jag fått hjälpt henne lite med hennes häst, Inget större krångel egentligen, framförallt inte nu när jag är ordinerad att vara i stallet.



Jum-Jum mår i alla fall bra, trots att Allram luggat honom i skägget så att han har två pälslösa fläckar där. Förhoppningsvis har min guling nu lärt sig att hålla sig undan när Allram ber om det.


Sambon mår också bra, nästa vecka kör han till Skåne igen. Det kommer bli långa ensamma dagar för mig. Just nu behöver jag honom egentligen hemma, men det går inte.


Vi har funderingar på att lämna in dressyrsadeln och få knästöden omsydda. Jag har ingen aning om vad något sånt kan kosta, men det skulle behövas. Samtidigt drömmer jag om en ny hoppsadel. Just nu har jag förälskat mig i Crown/Ideal. Jag vet att de finns i större storlekar, men inte hur stora de faktiskt är. Om någon har koll på vad de ligger på i GRADER i bomvidd så tipsa gärna!

Sambon satt i Allrams Crown Arwen häromdagen. Han satt bara upp och satt i den ter sekunder, men med en gång älskade han den. Och den är jättetrevlig! Kanske lite stora knästöd för mig, men den är så mjuk!

Det är mitt aber med min Wellington... Jag har så korta ben att knäna hamnar uppepå knästöden och det gör ont. Drar jag bak knäna så att de hamnar där de ska så hamnar endera min underskänkel lite väl långt bak, eller så hamnar jag på bakvalvet. Jag behöver ju komma loss i både anklar och knäleder, men jag är inte där riktigt än. (Men ni ska veta hur mkt det har förbättrats!)

Och jag har lite samma känsla i hoppsadeln. Men det är inte på långa vägar lika illa. Dessutom vill jag ha stöd bakom knäna i hoppsadeln, det finns inte alls på min.


Egentligen har jag massor att skriva om, saker som jag stör mig på.

Mest stör jag mig på att alla andra stör sig på allt möjligt. "De gö rsi och de gör så, men alla är de dumma i huvudet."

Jag har såååå svårt för sånt där... Men nu tänker jag inte vara som så många andra och gnälla över det.


Jag har fått reda på saker om en vän. Saker som jag i min vildaste fantasi inte kunnat föreställa mig om den vännen. Jag ska inte säga att jag blev skrämd, för att det finns folk till allt är det länge sedan jag lärde mig, men det här var så långt ifrån den ryggrad som jag trodde att personen i fråga hade.

Det gör mig ledsen att en människa som jag har sett som så rak och ärlig inte alls är det...


I nästa vecka är det möte med beteendevetaren igen. Jag hoppas verkligen att jag är frisk då (INTE bli sjuk nu!) för nu känns det ändå som om jag har landat lite grann och hunnit fundera lite över mig själv. Egentligen skulle jag ta med mig en bok till stallet på dagarna så att jag kan skriva ner mina funderingar lite grann...


Nej, nu måste jag kolla så att sambon inte somnat på soffan.


Ha det nu allihop!


/Kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards