Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 1 januari 2012

Av Kastrullhäxan - 1 januari 2012 11:00

Det blev en liten tur med vagnen igår. Jum-Jum är så duktig!
Bakom kolonierna har de flyttat på en sten, så det var med nöd och näppe som vi kom emellan, men Jum-Jum är ju en pärla och skötte det gallant!


Sedan plockade vi ihop lite tvätt och två täcken fick följa med hem. Jag fattar inte hur Mulle gör, men täckena är verkligen genomskitiga efter att han haft dem -på både in- och utsida!

Nåja, de blev i alla fall mycket renare efter en vända i tvättmaskinen.


Nyåret firades här hemma framför TVn. Rätt skönt faktiskt. Pyret är ju inte alls förtjust i raketerna och smällarna och tidigare år har han sprungit och gömt sig, men igår gick han efter oss och ville vara nära istället. Han fixade det faktiskt rätt bra får jag säga, även om det var en något stel katt som låg hos oss periodvis.
Lumi däremot är inte ett dugg rädd. Hon satt i fönstret och kikade ut. Skönt att hon är så cool när Pyret blir så rädd. Jag tror att det varit ännu värre för Pyret om även Lumi hispat upp sig.


Idag har jag ingen aning om vad dagen har att erbjuda. Köpis är stängt och hästen har jag lånat ut.

Jag köpte en ny kalender åt hästen igår förresten. Lagom till jag börjat skriva i den så upptäcker jag att den sträcker sig från juli till juni. Skitdåligt! Men nu är det försent att lämna in den....


Men jag har alltid lite småplock att grejja med. Just nu är det saker inför årsmötet med DGFF som ska planeras och fixas. Just nu känns det lite mäktigt, men förhoppningsvis lugnar det ner sig snart.


Nej, nu ska jag ha lite mys i soffan med sambon.


/Kastrullhäxan  




Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards