Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 25 mars 2012

Av Kastrullhäxan - 25 mars 2012 17:11

Fjärde dagen som jag är ledig (eftersom det är helg) och jag har i princip inte gjort ett dugg vad gäller lyft = gladare kropp.
I morgon är det dock jobb som gäller och jag vet egentligen inte hur jag ska orka, men några dagar till får det gå. Jag ska försöka hinna med ett läkarbesök i veckan, men det är inte helt enkelt när jag jobbar eftermiddag.


Idag har vi varit till Valbo en sväng. Först gick vi in på Hööks och tro det eller ej, men vi köpte inte ett dugg! Vi är inte i behov av nåt så vi bara snurrade ett varv där inne och kikade lite.

Därefter var vi in på Ikea. Vi hade inget bråttom alls, men ändå fick jag låna en stol och sätta mig och vila på ett ställe (hade inte kryckan med mig idag). Jag blir hemskt anfådd och hjärtat klapprar så hårt, så hårt. Och då är det bara vila som gäller.


Vi tittade i alla fall på lite framtida saker till bebis. Vi har ju det mesta nu och det är ingen större panik med nåt, mn vi vi vet ju att saker behöver kompletteras och bytas ut längre fram. Så nu känns det som om vi har en plan i alla fall.
Sen var vi  till Rusta och DollarStore. Blev inte så mkt vettigt där heller, lite våtservetter till bilen och sådär.


I veckan ska jag försöka orka trolla ihop ett par draglinor till Jum-Jum och förhoppningsvis kan jag få hjälp att släpa fram gallret som vi ska prova att sladda banan med. Om det projektet lyckas så kommer jag äntligen att få användning av min lille gule igen. Jag tror ju personligen att han skulle tycka att det var ett riktigt roligt arbete.


Igår var det hoppträning och ja... Sambon avrundade lite fint med ett störtdyk uppifrån hästryggen.

Det såg riktigt otäckt ut och tydligen hade skärmen på hjälmen släppt och slagit till mitt emellan ögonen på honom så han fick ett redigt hack där...

http://s81.photobucket.com/albums/j214/lillan_tuff/Filmer%20Mulle/?action=view&current=IMG_0130.mp4


/Kastrullhäxan

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards