Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 16 maj 2013

Av Kastrullhäxan - 16 maj 2013 09:23

Snart fyller både jag och Julie år.
Än så länge har ingen frågat vad vi önskar oss, och jag förstår ju att jag inte kommer få så många presenter förrän Julie flyttar hemifrån.

Jag kan med en gång avslöja att tanken är att Julie ska få ett leksakskök från Ikea av oss, och förhoppningen är att ni andra som känner att ni vill köpa något åt henne köper leksaker som passar till köket.
Jag kommer givetvis att kolla igenom leksakerna och plocka bort det som är olämpligt för hennes ålder och ta fram det senare när hon "växt i" dem.
Vill ni inte köpa saker från Ikea så kan jag rekommendera Biltema och City Gross som har mycket fina leksaker till just leksakskök. Det finns allt från kastruller till mat i plast.

Jag har också kommit fram till hur jag vill inreda Julies rum.
Datorn ska ut i vardagsrummet så snart som möjligt och jag hoppas att jag kan råka ramla över en loftsäng så att vi får upp gästsängen och på så vis kan frigöra lekyta.
TVn slänger jag nog ut och så ska lesaksköket in men tillbehör och jag tänkte försöka införskaffa ett lite lägre bord som man kan ställa mellan barnfotäljerna. Sedan ska jag försöka göra en liten dik och i framtiden införskaffa en kassapparat så att barnen kan leka både kök, café och affär här hemma sedan.         

Om jag skulle önska något åt mig själv så skulle listan bli lååååång. Det är så mkt jag behöver när jag verkligen tänker efter.
Framförallt skulle jag behöva lite jä*lar anamma och struktur i min vardag (kan man få sånt i födelsedagspresent?) så att jag blev av med mitt sötsug en gång för alla och kunde komma igång min efterlängtade viktnedgång.
I andra hand behöver jag kläder. Så fort jag ska göra något så inser jag att jag inte har kläder somjag kan använda. Garderoben är full, men jag passar inte i kläderna längre och det är lika nedslående varje gång jag ska ha något där inne.  


Och som vanligt önskar jag mig saker till hästen. Just nu är vi i behov av ett täcke i bävernylon. Den ofodrade varianten som vi kan använda i transpoten till och från tävling.
Jag vill ha ett svart med röda kanter, och gärna ett tryck på sidan så klart. "Team Jum-Jum" eller nåt.

Nu ska jag gå ut i köket till min älskade familj.  

/Kastrullhäxan  

 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards