Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Kastrullhäxan - 9 mars 2010 23:20

Jag har ju lovat att uppdatera om renoveringen och nu har kameran fått jobba lite igen. Det finns nog inte så mkt att visa för det har ju varit lite stillastående med helg och så.


  Såhär såg det ut i fredags när hantverkarna åkt hem. Jag fick ställa tillbaka dörren eftersom det hade borrats ett hål in i väggen. Jag vill ju inte att mina kissar ska försvinna in där  

Nyfikna är de iaf bägge katterna. Det ska nosas och undersökas i detalj. Men sedan kommer de in och lägger sig hos mig på kvällen ingen.


   

Tidigare har ju rören kommit nedifrån och upp, nu ska de komma uppifrån och ned istället. Varför det är dåligt respektive bra får ni fråga någon annan för jag har inte fördjupat mig i det.

Här ser ni i alla fall hålen de borrat. Hej och hå. Gissa hur mkt det väsnades?

 

Idag har hålen blivit lagade. Och jag har sett att det ligger kakel/klinker i hallen. Så nu börjar det närma sig ett badrum i alla fall. Kan man säga att vi är halvvägs kanske?

 

Här ser ni den nya golvbrunnen som ska bli under vårt badkar också. Den förra satt närmare underkanten på bilden. Jag har ingen aning om varför den flyttats, men det är säkert uträknat och ordnat för att det ska vara så.  

Och så här ser det ut i min hall just nu. I morse när jag skulle ut från köket upptäckte jag att det stod två stora tuber utanför köksdörren. Hej och hå vad säkert om det skulle hända nåt! Men snart är det över! Snart har vi ett nytt och fräscht och ombonat badrum!


Nu ska jag gå o stänga dörrarna i hallen och borsta mina tänder. Sedan är det nog dags för mig att krama kudde.


/Kastrullhäxan  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards