Matlagningen i blodet och hästarna i hjärtat

Direktlänk till inlägg 24 mars 2010

Åh hå jaja produktiv dag

Av Kastrullhäxan - 24 mars 2010 20:59

Idag har jag varit i farten alldeles. I förmiddags tog jag en tur till facket och A-kassans kontor för att begära överträdelse till mitt nya fackförbund. Det känns lite trist att lämna det som varit, men ändå är det bäst att göra såhär ifall det skulle bli någonting i framtiden. (Nu hoppas vi ju inte det, men ni förstår nog vad jag menar)


På vägen hem stannade jag till på däckfirman och hämtade mina nya sommardäck. Nästa gång ska jag ta dem i sambons namn, för ingen verkar kunna förstå vad jag heter. Det slutade med att de fick leta efter däcken via mitt telefonnummer!   Jösses, tur att man är flexibel, och att man kan sitt telefonnummer utantill!


Sedan var det dags att åka hem och börja laga mat. Stekta kycklingfiléer, ris och citronsås blev det. Idag provade jag att fräsa citronpeppar en stund och sedan göra sås utifrån det och GUUUUUD vad gott det blev! Detta var den godaste kycklingrätt jag någonsin gjort tror jag! Kocktalangerna sitter i med andra ord!  


Pålle är motionerad, han var lite slö idag och vill gärna skjuta ut höger bog när man rider och har höger som insida. Då får man driva och driva och driva. Det ä rjobbigt att ha häst! Men också väldigt skojigt!

Jag mockade tre kärror från hagen idag. Jum-Jum och Limus var åskådare. Ibland försökte Jum-Jum hjälpa till genom att ta tag i krattan. När jag sa ifrån på skarpen blev han faktiskt lite ledsen. Stackarn! Han vill ju bara hjälpa till!!!

Höbingen är som en fastfrusen skål så den kan vi inte använda för tillfället. Det är vatten i som blöter ner all mat, och blir det minusgrader så blir nog inte hästarna så glada. Jag tog ur det som fortfarande var användbart och krattade sedan ur och slängde resten. Det som  jag la utanför åt Limus sedan upp så jag fick bära ut mer halm åt dem.


Jag kommer inte i mina gamla kockbyxor längre, eller jag kommer i, men jag tvivlar på att jag ska klara av att ha dem en hel dag. GAHHH!!! Jag måste göra något åt detta! Katastrof är ordet!


Nej, jag lovade att inte sitta här så länge, så det är bäst att jag går och lägger mig. Dygnet ska vridas så att jag orkar upp tidigt. På söndag har jag utsläpp av hästar och det ska snöa, KUL! Eller inte... Typiskt att det ska inträffa när jag har utsläpp. Nej, ingen mer snö nu tack!


Sov gott omvärlden!

/Kastrullhäxan  

 
 
Jenny

Jenny

25 mars 2010 14:15

Kul med en till fjordingblogg :)

http://jennycarlen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kastrullhäxan - 5 april 2014 22:14

I morse väckte sambon mig 04.30.Sådana mornar undrar man varför man har häst egentligen...Men jag lyckades ta mig ur sängen, krypa i kläderna och få en smörgås i magen.Sambon fixade Julie (gissa om hon var trött!) och 05.20 hämtade vi upp C för vidar...

Av Kastrullhäxan - 4 april 2014 21:33

De senaste dagarna har jag känt att jag balanserar lite grann när det gäller mitt humör.Jag kämpar fortfarande mycket med mig själv. Framförallt den där lilla detaljen att en åsikt om någon som jag har gjort faktiskt inte speglar vad personen som utt...

Av Kastrullhäxan - 3 april 2014 20:36


      En hund som jag hade hand om och som jag saknar otroligt mycket.Även om  hon hade sina sämre sidor så vet jag att jag aldrig får en sån hund igen.Lisa Katinka Johansson.Jag saknar dig hjärtat.  /Kastrullhäxan ...

Av Kastrullhäxan - 2 april 2014 19:53


För bara en liten stund sedan kom jag på att det är 5 år sedan jag var till Fjugesta och hämtade Jum-Jum.Då visste jag fortfarande inte att han en dag skulle bli min alldeles egna eller att vi skulle starta ett SM tillsammans, eller att jag skulle ly...

Av Kastrullhäxan - 2 april 2014 19:41


Eftersom Vickan var här nyligen så fick jag rota ordentligt i arkivet för att hitta en bild på mig OCH en vän.Jag har en förmåga att bara hamna på bild när jag sitter till häst av någon anledning. Jag hittade i alla fall denna:   En bild som är sna...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards